MENU aan 45 €
VOORGERECHT
Garnaalkroketten
Zalmtartaar met Granny Smith
Rundercarpaccio met parmezaanse krullen
Kleine geitensalade en guacamole
HOOFDGERECHT
Brasem met witte boter en limoen, prei en kroketten
Biefstuk van rundvlees, salade en friet, saus naar keuze
Ravioli met eekhoorntjesbrood en tartufata
Eendenborst met gekraakte peper, kroketten
DESSERTS
Citroen meringue taart
Chocolade mellow en zijn vanille-ijs primeur
Kleine vanille / aardbei vacherin
WIJN & WATER
Domaine de Belloc (rood, wit of rosé) – ½ fles / pers
Water (vlak of bubbels) – ½ liter / pers
MENU à 55€
VOORGERECHT
Sashimi de thon et de saumon au Wasabi
St-Jacques poêlées tartufata
Ravioles de homard
Carpaccio de boeuf à l’huile de truffe
Poêlée de scampis citron vin blanc
HOOFDGERECHT
Filet pur, sauce aux choix
Cabillaud rôti, purée huile d’olive et épinards
Filet d’Agneau à la Provençale
Magret de Canard grillé au Miel à la Truffe
DESSERT
Crème brûlée
Nougat glacé
Mousse au chocolat
Tiramisu ou autres à convenir …
—-
Vin (1/2 bouteille Domaine de Belloc /pp) & Eaux compris
MENU à 65€
APERITIEF
1 flûte de champagne, kir royal ou mojito
VOORGERECHT
Sashimi de thon et de saumon au Wasabi
St-Jacques poêlées tartufata
Ravioles de homard
Carpaccio de boeuf à l’huile de truffe
Poêlée de scampis citron vin blanc
HOOFDGERECHT
Filet pur, sauce aux choix
Cabillaud rôti, purée, huile d’olives et épinards
Lamsfilet « à la Provençale
Magret de canard grillé, purée au basilic
DESSERT
Crème brûlée
Nougat glacé
Moelleux au chocolat
Tiramisu
Café ou Thé
—-
Vin (1/2 bouteille de Bordeaux Supérieur ou de Sancerre blanc /pp) & Eaux
Voor eventuele wijzigingen of informatie kunt u contact opnemen met The Lodge Team op 02 662 26 66