Onze all-in-menu’s zijn toegankelijk voor groepen van 12 of meer. Ze worden uitsluitend per e-mail gereserveerd via  thelodgebrussels@gmail.com

Hieronder vindt u enkele voorstellen voor standaardmenu’s en onze speciale voorwaarden. Alles kan gewijzigd worden.

Selecteer dezelfde formule voor de hele groep, elk van uw gasten kan een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert kiezen volgens de gekozen formule

Vanwege het aantal verzoeken, wordt uw reservering bevestigd zodra we de menukeuze, het aantal personen en het tijdstip van uw bezoek weten.

Laat ons, omwille van de kwaliteit van de service, 3 dagen van tevoren weten wat de keuzes van gerechten van uw gasten zijn.

Geef voor rood vlees de gewenste bereiding op (blauw, zeldzaam, goed gekookt, gekookt) en de gekozen saus (aartshertog, roompaprika, Béarnaise of Roquefort-kaas).

We accepteren slechts één betaling per tafel. Vraag gasten zo mogelijk om de juiste bedragen voor te bereiden.

Dank u bij voorbaat!

THE LODGE TEAM

MENU aan 45 €

VOORGERECHT
Garnaalkroketten
Zalmtartaar met Granny Smith
Rundercarpaccio met parmezaanse krullen
Kleine geitensalade en guacamole

HOOFDGERECHT
Brasem met witte boter en limoen, prei en kroketten
Biefstuk van rundvlees, salade en friet, saus naar keuze
Ravioli met eekhoorntjesbrood en tartufata
Eendenborst met gekraakte peper, kroketten

DESSERTS
Citroen meringue taart
Chocolade mellow en zijn vanille-ijs primeur
Kleine vanille / aardbei vacherin

WIJN & WATER
Domaine de Belloc (rood, wit of rosé) – ½ fles / pers
Water (vlak of bubbels) – ½ liter / pers

MENU à 55€

VOORGERECHT
Sashimi de thon et de saumon au Wasabi
St-Jacques poêlées tartufata
Ravioles de homard
Carpaccio de boeuf à l’huile de truffe
Poêlée de scampis citron vin blanc

HOOFDGERECHT
Filet pur, sauce aux choix
Cabillaud rôti, purée huile d’olive et épinards
Carré d’agneau, gratin dauphinois et ratatouille
Magret de canard grillé, purée au basilic

DESSERT
Crème brûlée
Nougat glacé
Mousse au chocolat
Tiramisu ou autres à convenir …
—-
Café ou Thé
—-
Vin (1/2 bouteille Domaine de Belloc /pp) & Eaux compris

MENU à 65€

APERITIEF
1 flûte de champagne, kir royal ou mojito

VOORGERECHT
Sashimi de thon et de saumon au Wasabi
St-Jacques poêlées tartufata
Ravioles de homard
Carpaccio de boeuf à l’huile de truffe
Poêlée de scampis citron vin blanc

HOOFDGERECHT
Filet pur, sauce aux choix
Cabillaud rôti, purée, huile d’olives et épinards
Carré d’agneau, gratin dauphinois et ratatouille
Magret de canard grillé, purée au basilic

DESSERT
Crème brûlée
Nougat glacé
Moelleux au chocolat
Tiramisu
Café ou Thé
—-
Vin (1/2 bouteille de Bordeaux Supérieur ou de Sancerre blanc /pp) & Eaux

Voor eventuele wijzigingen of informatie kunt u contact opnemen met The Lodge Team op 02 662 26 66